Att kunna få blanda det bästa av motion och mat när det gäller att fira 75 år leder verkligen till minnesvärda upplevelser. Vi hade slagit in ett vackert paket till Ingegerds födelsedag med sommar, blommor och vackra vyer.

Järvsö bjöd verkligen till. Med gott värdskap på Järvsöbaden. Med smakfull miljö och meny i matsalen och trevligt bemötande. Med allehanda väder – bland annat lite åska när vi besteg Järvsö klack, men också med- och motvind men framför allt sol och en hänförande natur. På skogsstigar och asfaltsträckor. I den takt man själv bestämde och med variation mellan lägsta och högsta växel.Tack vare sociala och mobila medier betydde det heller inte att vara onåbar för omvärlden. Vi fick bland bekräftat det jag kände nånstans i maggropen att Maria och Mikael Björs har sitt sommarparadis utmed Kalvsjön – nånstans mellan punkterna 12 och 13 km på Runkeepers sammanfattning av en av våra cykelturer. Tack alla andra som hyllade och förgyllde högtidsdagen med allehanda hälsningar!

Visserligen fick vi inte dela tårtan eller efterrätten med er den här gången. Men det kan ju bli vid ett annat tillfälle. Bättre start än de här dagarna i Hälsingland kan man inte få som 75+