Midsommaren delade vi med Ingegerds syster i Karlskrona. Hon är bland oerhört mycket en matfixare av Guds nåde och dukade ihop med grannfrun smakrika det mest fantastiska middagsbord för oss. Roligt var det också att få möta Lennart, den händige sjökaptenen, som nu klätt sig i snickarbyxor i akt och mening att skaffa ett rejält däck att njuta alla möjliga årstider på.

Kul var det också att se hur fint Lisa har det i sitt nya hus med charmtrollet Olivia som den absoluta attraktionen. Hon är jätteduktig att beskriva hem och fritid på sin blogg. Mindre kul var det förstås att Niklas berättade från akuten att han var inlagd där för att göra upptäckten att han i så unga år fått diabetes att elva med. Så lite vi vet om vad kan hända oss! Men Niklas, du är en kämpe och kommer säkert att fixa det här. Det fattar jag av din nyöppnade blogg och önskar dig all kraft och fantasi för att få detta onormala att bli en del av ditt vanliga liv.

Tack Jyllheds för sköna dagar tillsammans!