Fruns händer hör till de flitigas. De bakar och sår, tvättar och går stavgång. Lite nu och då smeker och leker de. Eller bär hem varor från Kvantum. Ändå domnar dom. Dom som borde vara i fullt trim väcker henne tidigt på mornarna men vägrar själva att vara i gång. Som nåt slags försenat tonårstrots. Kanske har dom hört att pensionärer ska vila och se till att det inte händer så mycket för händerna.

Hursomhelst har det med medicinska hjälpmedel mätts av speciell hitkallad expertis på sjukhuset att signalerna inte går fram som dom skulle och därför stundar det en operation i vänster hand. Den läggs då i ett paket som beskriver att den tagits ur funktion under läkningstiden med hopp om att vara betydligt mer alert i framtiden. Om operationen går väl, väntar höger hand i nästa skede.

Det kommer att betyda en något onormal rotation av arbetsuppgifter inom familjen. Med risk för förseningar och en klumpfots fumlighet i hushållet. Nu prövas det gamla löftet om att vara beredd när det händer att älska i nöd och lust.

DEN SOM VILL VETA MER, SKA LÄSA OM KARPALTUNNELSYNDROMET!

Källa: http://sv.wikipedia.org/wiki/Karpaltunnelsyndrom